Vikend Prebujanja ženske esence

header

Draga Ženska, draga Sestra, draga Boginja, draga Prijateljica.

 

Na skrbno izbrani mirni lokaciji v istrskem zaledju, v osrčju pristne narave, te vabiva na 3. VIKEND ODKLOP ZA ŽENSKO DUŠO, ki bo potekal od petka, 23. septembra, do nedelje, 25. septembra 2022, v Brezovici pri Gradinu. 

To bo vikend POTOVANJA VASE, kjer bo v procesu prebujanja ženske esence narava tvoja zaveznica, glasba tvoja zvesta spremljevalka in žensko srce balzam za tvojo dušo. Kjer boš našla varen, ljubeč prostor za tkanje dragocenih vezi sestrstva in odkrivanje virov notranje moči. Kjer boš celila rane preteklosti, odvrgla bremena vsakdanjosti in se čuječe prepustila večnosti trenutka.

Od jutranjega prebujanja, dihalnih vaj in različnih čuječnostnih tehnik, odmika v tišini ter povezovanja skozi glasbo in ples, do ženskega kroga ob večernem ognju ter ustvarjalnih tematskih delavnic.. vse to in še več bo nudil program, ki mu bova počasi odstirali tančico skrivnostnosti in tako poskrbeli, da boš odvrgla okove pričakovanj ter se popolnoma prepustila toku.

Različne izkustvene delavnice te bodo popeljale v svet čuječega RAZISKOVANJA globin ženskosti,  OPOLNOMOČENJA, PREBUJANJA ljubezni in hvaležnosti, PREPUŠČANJA toku in nenazadnje SAMOZDRAVLJENJA.

Program vikend odklopa bo pester in skrbno pripravljen z veliko mero pozornosti do negovanja ženske duše, a hkrati dovolj "ohlapen", da si boš lahko vzela čas za počitek, sprostitev v naravi, klepet, branje, savnanje ali preprosto uživanje ob zunanjem bazenu in nastavljanje jesenskim sončnim žarkom.

Ker nam vsakdan prinaša številne obveznosti, ki od nas zahtevajo življenje z "avtopilotom", bo vikend obenem priložnost, da spustiš vsa pričakovanja, se ne ukvarjaš z urnikom programa in se naravnaš v "go with the flow mood"

ZAUPAJ in SE NAMA PRIDRUŽI!

Mateja in Mariza

PRISPEVEK za VIKEND ODKLOP je 235 €

Ob prijavi je potrebno plačati 55€ rezervacije, s čimer si zagotoviš svoje mesto na vikendu. Preostali znesek v višini 180 € je možno poravnati v enkratnem znesku do najkasneje 31.7.2022 ali v dveh obrokih, pri čemer se 1. obrok v višini 90 € poravna do 31.7.2022 ter 2. obrok v višini 90 € do 31.8.2022.

Prijave sprejemava na timjan.mateja@gmail.com do zapolnitve mest. Prijava je potrjena s plačilom rezervacije. Število mest je omejeno na 15.

Cena vključuje:  izvedbo plesnih delavnic, čuječnostnih meditacij ter ostalih izkustvenih delavnic, organizacijo ter  vodenje  in  podporo ustvarjalk vikenda, 2 nočitvi, 2 x zajtrk, 2 x večerja, prigrizke, čaj, kavo med odmori, presenečenje vikenda.

Spanje bo možno v troposteljnih ter štiriposteljnih sobah hiše. Razporeditev po sobah je v domeni ustvarjalk vikenda. Za doplačilo 30€ po osebi je možno podaljšati bivanje za 1 nočitev (do ponedeljka), kar toplo priporočava.

Organizatorki dogodka:

Mateja Štefančič in Mariza Bulič

ples, glasba in čuječnost

Podatki za nakazilo:
Plesna tehnika Nia, Mateja Štefančič s.p.
Beblerjeva ulica 2a, 6000 Koper
TRR: SI56 0400 1005 0173 336

Pogoji odpovedi:
* V primeru odpovedi udeležbe do 31.7.2022 zadrživa znesek rezervacije v višini 55€ za stroške organizacije.
* V primeru odpovedi udeležbe po 31.7.2022 do 10 dni pred dogodkom zadrživa 50% vrednosti celotnega prispevka.
* V primeru odpovedi udeležbe 9 dni do 3 dni pred dogodkom zadrživa 80% vrednosti celotnega prispevka.
* V primeru odpovedi udeležbe 2 dni pred dogodkom ali manj zadrživa celoten prispevek.

 

Plesna tehnika Nia Mateja Štefančič s.p., Beblerjeva ulica 2a, 6000 Koper
T: 041 468 951 - E
timjan.mateja@gmail.com