Božična pravljica

Božična pravljica je čisto posebna NIA delavnica z božičnim pridihom. Skozi 60-minutno plesno gibanje vam bomo pričarali nepozabno plesno doživetje. Enkraten videoposnetek boste prejeli v četrtek 24.12.2020, in ga boste lahko odplesali enkrat kadarkoli si boste lahko vzeli čas zase. Posnetek bo na voljo 10 dni.

Za samo 9,90€ bomo z znanimi božičnimi skladbami prebudili veselje, radost in igrivost. Z energičnimi ritmi bomo z jelenčkom Rudolfom dvignili našo življenjsko energijo. Proti koncu pa bomo dovolili, da nas nežnejše skladbe pobožajo in prebudijo naše čute.

Z uporabo krajše meditacije bomo prebudili skrite želje, ki so zasidrane globoko v nas samih.V ta namen imejte pri sebi list papirja in pisalo. Da bo delavnica še bolj čarobna, si doma prižgite kakšno svečko ali dišečo palčko.

Dress code: RDEČA... imejte na sebi nekaj rdečega, lahko je oblačilo ali kakšen modni dodatek. Rdeča barva prebudi LJUBEZEN, STRAST, OGENJ.

Božična pravljica bo v nas prebudila tudi upanje in moč, da verjamemo v čudeže. Kajti tisto kar si resnično želimo, in če v to usmerimo vso našo energijo, se nam bo tudi uresničilo. Zato DOVOLITE SI SANJATI!

Naročniki programa MASTER videoposnetki in BASIC 2 boste Božično pravljico prejeli v rednem programu, zato je ni potrebno posebej naročiti.

CENA: 9,90€