Nakup Basic 2 programa

Program je namenjen vsem tistim, ki si želijo zaplesati preproste plesne koreografije ob manj intenzivnem fizičnem naporu. Skozi program se bomo naučili kako začutiti svoje fizično telo, kaj lahko naredimo, da se znebimo napetosti, kako lahko uporabimo tehnike samozdravljenja za boljše počutje ter kako nam lahko elementi borilnih veščin pomagajo pri dvigu samozavesti in notranje moči za dosego harmonije. Skozi program bodo prikazane tudi možnosti gibanja sede na stolu ali žogi. Zato je program BASIC 2 primeren tudi za tiste "brez kondicije" ali z določenimi fizičnimi omejitvami. Vsekakor pa priporočamo, da se v primeru zdravstvenih težav, posvetujete s svojim osebnim zdravnikom.

Program BASIC 2 je razdeljen na tri sklope VESELJE, ŽIVOST in IGRIVOST.

V prvem sklopu, ki smo ga poimenovali "VESELJE", bomo skozi NIA classe prebujali veselje, radost in živost. Se dotaknili pomembnosti gibanja kot promocije zdravja na fizičnem, mentalnem in duševnem nivoju.  Naučili se bomo zdravilnega dihanja, ki nam prinaša sprostitev napetosti. S prav posebnim classom pa se bomo spoprijateljili z vsemi 52-timi NIA gibi.

V drugem sklopu imenovanem "ŽIVOST" bomo skozi plesno gibanje začutili in prebudili naš trup ter roke, skozi različne gibe nagovorili naše občutke. Z aktivacijo vseh 13 glavnih sklepov bomo med gibanjem vzpodbudili pretočnost življenjske energije. V zadnjem NIA classu tega sklopa nas čaka izziv, ki bo v naših možganih povzročil pravo "revolucijo" saj bomo s posebnimi kombinacijami gibov izzvali nove nevronske povezave, v dobrobit našega mentalnega zdravja.

V tretjem sklopu imenovanem "IGRIVOST" bomo prebudili svojega duha s petimi različnimi načini gibanja (FAMMS - fleksibilnost, agilnost, mobilnost, moč in stabilnost), prepoznali bomo razliko med mehanskim gibom ter gibom z občutkom, prepustili se raziskovanju svobode znotraj koreografirane forme, ter uravnovesili žensko in moško energijo znotraj nas.

Posamezen sklop vsebuje 4 videoposnetke enournega plesnega gibanja. Tempo učenja prilagajate sebi, saj vam naslednji videoposnetek pošljemo šele, ko bo sistem zaznal, da ste predhodnega že odplesali. Videoposnetek vam bo na voljo 24 ur od prvega ogleda. Cena posameznega sklopa je 24,90€. V kolikor se odločite za nakup vseh treh sklopov istočasno, vam priznamo 25% popust (plačate 55,90€ namesto 74,70€).