Nakup Master programa


Program je namenjen vsem že izkušenim NIA plesalcem ter tistim, ki si to želite postati in vam je učenje plesnih koreografij prijeten izziv. Skozi program bomo z uporabo različnih koreografij ter FreeDance-a preplesali različne fokuse. Skozi plesno gibanje bomo okrepiti naše fizično telo; sledenje lažjim in bolj zahtevnim koreografijam bo spodbudilo različne centre v možganih in vzpostavilo nove nevronske povezave; gibanje in glasba bosta nežno prodrla v našo notranjost in prebudila občutke ter čustva; in ko bomo vse skupaj še začinili s svojo kreativnostjo in domišljijo ter si dovolili biti to kar smo, bomo prebudili svojo osebnost - svojega duha.

Program MASTER je razdeljen na tri sklope VESELJE, ŽIVOST in IGRIVOST.

V prvem sklopu, ki smo ga poimenovali "VESELJE", bomo skozi NIA classe prebujali veselje, radost in živost. Glasba bo skozi svoj ritem in melodijo nagovorila naše telo in občutke. Naučili se bomo zdravilnega dihanja, ki nam prinaša sprostitev napetosti. S prav posebnim classom pa se bomo spoprijateljili z vsemi 52-timi NIA gibi.

V drugem sklopu imenovanem "ŽIVOST" bomo skozi plesno gibanje začutili in prebudili naše celo telo, skozi različne gibe nagovorili naše občutke ter tako vzpodbudili pretočnost življenjske energije. V zadnjem NIA classu tega sklopa nas čaka izziv, ki bo v naših možganih povzročil pravo "revolucijo" saj bomo s posebnimi kombinacijami gibov izzvali nove nevronske povezave, v dobrobit našega mentalnega zdravja.

V tretjem sklopu imenovanem "IGRIVOST" bomo uravnovesili žensko in moško energijo znotraj nas. Spoznali se bomo z različnimi elementi, ki jih vsak NIA class vsebuje (plesne tehnike, borilne veščine ter tehnike samozdravljenja). Prepustili se raziskovanju svobode znotraj koreografirane forme, ter se naučili izmeriti nivo naše "baterije".

Posamezen sklop vsebuje 4 videoposnetke enournega plesnega gibanja. Tempo učenja prilagajate sebi, saj vam naslednji videoposnetek pošljemo šele, ko bo sistem zaznal, da ste predhodnega že odplesali. Videoposnetek vam bo na voljo 24 ur od prvega ogleda. Cena posameznega sklopa je 24,90€. V kolikor se odločite za nakup vseh treh sklopov istočasno, vam priznamo 25% popust (plačate 55,90€ namesto 74,70€).